لیست اختراعات مرضيه قرائتي
اﻓﺰاﯾﺶ ﺷﯿﻮع اﺑﺘﻼ ﺑﻪ رينوسينوزيت مزمن، اﻗﺒﺎل روز اﻓﺰون بيماران رﯾﻨﻮﺳﯿﻨﻮزﯾﺖ ﻣﺰﻣﻦ ﺑﻪ درﻣﺎنﻫﺎي ﮔﯿﺎﻫﯽ، وﺟﻮد ﺷﻮاﻫﺪ ﻣﺒﺘﻨﯽ ﺑﺮ عدم كفايت روشهاي درﻣﺎني ﻃﺐ ﻧﻮﯾﻦ، افزايش عوارض جانبي ناشي از داروهاي شيميايي، افزايش هزينههاي تحميل شده به بيماران و اقتصاد درمان، همچنين تكرار و تكثار اثرات درماني گياه مرزنجوش در درمان نزله بارد و تفتيح سده مصفات در اكثر منابع طب ايراني، دارا بودن خواص آنتي باكتريال، آنتي ويرال، آنتي فانگال، آنتي اكسيدان، آنتي كنسر و آنتي پارازيتيك اين گياه، عدم عوارض جانبي، منع مصرف و تداخلات دارويي در PDR Herbal Medication و اينكه مرزنجوش گياهي است بومي ايران و در دسترس، ارزان، عدم لطمه به طبيعت و تخريب آن و قابليت كشت در منطقه ، ﻣﺎ را ﺑﺮ آن داﺷﺖ ﺗﺎ با اختراع روغن مرزنجوش به درمان رينوسينوزيت مزمن ﺑﭙﺮدازﯾﻢ.
اين دارو (شربت حب الآس -شربت ميوه مورد) در درمان خونريزي زياد رحمي بانوان كاربرد دارد. اين دارو از منابع معتبر طب سنتي ايران بدست آمده است. كارآزمايي باليني اثر اين شربت در دانشگاه علوم پزشكي شاهد با عنوان بررسي تأثير شربت حب الآس (ميوه مورد) بر خونريزي زياد رحمي با راهنمايي دكتر نفيسه ظفرقندي در سال 1392 به اتمام رسيده است.
اين اختراع " فرمولاسيون شياف كاهش دهنده علائم آتروفي زنان يائسه با بهره گيري از گل ختمي" است كه در درمان آتروفي واژن در زنان يائسه مورد استفاده قرار ميگيرد. براي تهيه اين شياف، ابتدا گلهاي ختمي را جمع آوري كرده و گلها از كاسبرك جدا و خشك گرديد. سپس 100 گرم از آن را با 800 گرم آب مخلوط كرده و در يخچال به مدت 72 ساعت نگهداري و سپس از صافي عبور داده شد و با دستگاه روتاري تغليظ گرديد و تحت آون خلا خشك شد. 5 درصد از اين عصاره را به پايه شياف (حاوي 30 درصد پلي اتيلن گليكول 600 درجه و 70 درصد پلي اتيلن گليكول 4000 درجه) وارد كرده و در حرارت ملايم به ميزان 95 درصد پلي اتيلن گليكول با 5 درصد عصاره مخلوط شده و باكمك همزن همزده و يكنواخت گرديد. پس از خنك شدن در قالبهاي شياف ريخته شد و بسته بندي گرديد.
ويروس كرونا بعنوان يك ويروس جديد از خانواده كرونا ويروسها، منجر به طيف گسترده¬اي از عفونت¬ها از علائم سرماخوردگي تا بيماري¬هاي كشنده¬ي تنفسي ميگردد. همچنين COVID-19 نه تنها مي¬تواند سبب ايجاد پنوموني شود بلكه ممكن است باعث آسيب به ارگان¬هاي ديگر مانند قلب، كبد، كليه¬ها، سيستم ايمني بدن و خون شود. تاكنون نيز هيچ درمان قطعي براي اين بيماري ارائه نشده است و هزينه¬هاي گزافي بر كشورها در برداشته است. گياه اسطوخودوس در كتب سنتي به عنوان مقوى بدن، قلب و مغز معرفي شده است و آشاميدن جوشانده اسطوخودوس را در بيماريهاي سينه و سرفه از گياه زوفا قوىتر دانسته¬اند. مطالعات بسياري نيز اثرات ضد سرفه، ضد درد، ضد التهابي و آنتي اكسيداني اين گياه را نشان دادند. مطالعه كارآزمايي باليني تصادفي بر روي بيماران مبتلا به COVID-19 در دو گروه مداخله و كنترل انجام شد. هر دو گروه درمانهاي حمايتي مربوط به كنترل درد و سرفه را بر اساس بر اساس فلوچارت تشخيص و درمان در COVID-19 (ابلاغي معاونت درمان وزارت بهداشت) دريافت كردند. به بيماران در گروه مداخله، بمدت 3 هفته شربت اسطوخودوس 9 سيسي روزي 2 بار تجويز شد. علائم بيماري از جمله سرفه، ميزان بيحالي، ميزان بدن درد، قبل و بعد از درمان ثبت گرديد
موارد یافت شده: 4